Thuis ProductenEDOT PEDOT 126213-50-1

De Synthese Farmaceutische Tussenpersoon van hoge Zuiverheids 3,4-Ethylenedioxythiophene Pedot

De Synthese Farmaceutische Tussenpersoon van hoge Zuiverheids 3,4-Ethylenedioxythiophene Pedot

  • High Purity 3,4-Ethylenedioxythiophene Pedot Synthesis Pharmaceutical Intermediate
  • High Purity 3,4-Ethylenedioxythiophene Pedot Synthesis Pharmaceutical Intermediate
 • High Purity 3,4-Ethylenedioxythiophene Pedot Synthesis Pharmaceutical Intermediate

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Bacavi
  Certificering: ISO 9001:2008
  Modelnummer: EDT.99E.Y

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: onbeperkte
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: plastic trommel/kartontrommel/zak
  Levertijd: 3-10 werkdagen
  Betalingscondities: onderhandelingen
  Levering vermogen: 35t per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Verschijning: dichtbij kleurloze aan lichtgeele vloeistof Rang: Elektronische rang
  P/N# EDT.99E.Y: EDT.99E.Y De EG Nr.: 603-128-0
  CAS-nummer: 126213-50-1 Zuiverheid: ≥99.90%
  Levering vermogen: 35t per maand Toepassing: in stevige elektrolytische condensator, in Antistatische deklaag, het super materiaal van OEL van de

  Hoge Zuiverheid 3 de Synthese Farmaceutische Tussenpersoon van 4-Ethylenedioxythiophene Pedot

   

   

  3,4-ethyleen dioxythiophene, ook gekend die als ethylenedioxythiophene 3,4, als EDOT, kleurloos aan lichtgeele vloeistof wordt bedoeld, smeltpunt van 10,5 ℃. Lichtjes oplosbaar in water, 20 ℃ in de omstandigheden van wateroplosbaarheid van 2.1g/L, een lichte onplezierige geur.

   

  Als professionele fabrikant die van farmaceutische tussenpersonen en fijne chemische grondstoffen in China, hoogst in de industrie rangschikken. Onze groep bezit de modernste fabriek en het perfecte de dienstsysteem, kunnen wij producten, de diensten aanbieden die hoog - kwaliteit, lage kosten, zijn en de beste klantenervaring met een hoog professioneel team leveren. Wij vertrouwen op in wederkerigheid en wensen om met om het even wie te werken die ook op in dit om in de ontwikkeling van chemische industry.BeiLi vertrouwen bij te dragen zijn een beroemde fabrikant van dit product in China, kunnen wij u van rendabel gepatenteerd product (3,4-Ethylenedioxythiophene) voorzien.

   

  Specificaties over gepatenteerd product EDOT (3,4-Ethylenedioxythiophene)

   

  P/N# EDT.99E.Y Rang Elektronische rang
  Zuiverheid ≥99.90% Smeltende waaier 10.5ºC
  Water ≤0.1% Kwaliteitsnorm ontmoet bedrijfspecificatie

   

   

  Detailinformatie over gepatenteerd product 

   

  Naam 3,4-ethoxylene-dioxythiophene
  Synoniem 2,3-dihydrothieno [3,4-B] [1,4] dioxine/EDT 
  Moleculaire formule C6 H6 O2 S
  Maalmassa
  (g/mol)
  142.18
  Bereik
  PR#
  05-2118156116-47-0000
  Dichtheid 1.34g/cm3
  Smeltpunt 10.5ºC
  Bolingspunt 225ºC (1013mbar)
  Oplosbaarheid de oplosbaarheid in 20ºC-water is 2.1g/L

   

   

  Gepatenteerde productedot Toepassing

   

  3,4-Ethylenedioxythiophene wordt gebruikt als monomeer om de geleidende polymeren samen te stellen en als reductant in de één-pot synthese van goud nanoparticles van chloroauric zuur gebruikt, als beginnend die materiaal in palladium-gekatalyseerde mono en BIB-arylation reacties wordt gebruikt en in de synthese van vervoegde polymeren en copolymeren, met potentiële optische toepassingen. Het wordt ook gebruikt in redoxactiviteit, electroactivity en geleidingsvermogen.

   

  1. de toepassing in stevige elektrolytische condensator

  De elektrolytische condensator die PEDT gebruiken als negatieve pool wordt genoemd stevige geleidende polymeercondensator. Zijn geleidingsvermogen is 100S/cm, dat 100 keer van TCNQ-zout, 10.000 keer van elektrolyt is. De veiligheid van stevige geleidende polymeercondensator is beter, wanneer het in op hoge temperatuur is, de elektrolyt enkel smelt maar kan niet exploderen.

  Vergeleken met de traditionele stevige elektrolytische de transistorelektrode van het mangaandioxyde, heeft de stevige elektrolytische die condensatorelektrode door PEDT wordt gemaakt het volgende kenmerk.

   

  2. de toepassing in Antistatische deklaag

  De antistatische deklaag is de belangrijkste toepassing van PEDT. Vergeleken met ander geleidend polymeer, PEDT/PSS-is de film niet gemakkelijk aan hydrolyse, en het is lichte snelheid en is tegen op hoge temperatuur. Dit soort kenmerk voldoet enkel aan het verzoek van antistatische deklaag. Bovendien kan de weerstand van PEDT-deklaag 200 ~ 107 bereiken Omega /m2.Therefore, heeft de antistatische die deklaag met PEDT wordt gemengd grote potentiële ontwikkeling

   

  3. Het super materiaal van condensatorelektrode

  PEDT als nieuw type van de materialen van de opslagcondensator. De onderhavige experimentele gegevens wijzen erop dat de capaciteit die van super condensator PEDT gebruiken aangezien de elektrode het Recent onderzoek van 3000 F. kan bereiken bij etc. het verbeteren van de prestaties van de polymeerlossing, het cyclusleven en de thermische stabiliteit de nadruk heeft gelegd.

   

  4. Het basismateriaal van organische de vertoningstechnologie van electroluminescence(oel)

  De organische de vertoningstechnologie van electroluminescence(oel) is de laatste jaren een vrij heet onderwerp. PEDT kan zijn aangezien de laag van de gateninjectie van PLED, ook indiumoxyde of van het Tinoxyde (ITO) geleidende laag kan vervangen, daarom is PEDT de belangrijkste polymeren van PLED-technologie in de toekomst.

   

  5. Andere toepassing

  Voorts als fijne kenmerken van PEDT, heeft het binnen brede van toepassing zijnde vooruitzichten via PCB-deklaag, sensoren, navulbare batterijen, fotodiode, corrosiebescherming.

   

  PEDT en zijn derivaten zijn soorten het polymeer met goed geleidingsvermogen en de hoge stabiliteit, is het met succes de laatste jaren toegepast op stevige condensatoren, antistatische deklagen, organische electroluminescence en veel ander elektronische industriegebied. Het bracht aan de snelle ontwikkeling van geleidend polymeer, die de ontwikkelingstendens van geleidende polymeren vertegenwoordigen. Het zal het belangrijkste materiaal van elektronika en informatie-industrie in de toekomst worden.

   

  Opslagvoorwaarde over gepatenteerd product EDOT

   

  Opslag in een koele droge plaats. Houd container in een droge en goed-geventileerde plaats strak wordt gesloten die. De containers die worden geopend moeten zorgvuldig worden opnieuw verzegeld en recht worden bewaard om lekkage te verhinderen.

  Geadviseerde opslagtemperatuur: 2 - 8 °C

   

  Veiligheidstermijnen

   

  Vermijd contact met huid en ogen. Draag geschikte beschermende kleding.

   

  Wij schrijven onze snelle groei en populariteit aan onze nadruk bij slechts hoog verstrekken toe - kwaliteitsproducten op een verenigbare basis uit goedgekeurde bronnen. Dit samen met concurrerende prijzen en de kwaliteitsdienst, heeft altijd groeiend vertrouwen van onze klanten bevorderd. Wij smeden regelmatig verhoudingen met nieuwe bedrijven als resultaat van verwijzingen van tevreden klanten.

  Wij verheugen ons op de kans om te bespreken hoe BeiLi een partner in uw leveringsketen oplossing kan worden.
  Wij zijn zeker dat onze farmaceutische tussenpersonen en fijne chemische grondstoffen u succes zullen brengen!

   

   

  Contactgegevens
  BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.

  Contactpersoon: lick

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten