Bedrijfprofiel

Opgericht in 1996, is BeiLi aprofessionalfabrikant van farmaceutische tussenpersonen en fijne chemische grondstoffen. meer dan 20 jaar, zijn wij aangedrongen op het eerst georiënteerde geloof van „mens, kwaliteitsvoortreffelijkheid, kredietwaardigheid, klant belangrijkste“ in het leiden van onze zaken, die ons hebben geleid tot het succesvolle verlengbare groeien.

Co. van BeiLichemische producten (Zhangjiagang), Ltd, dat bij Zong'er-Road, de Chemische Streek van Dongsha wordt gevestigd van Nanfeng-Stad, in Zhangjiagang-Stad van Jiangsu-Provincie, is ons hoofd operationeel en verwerkende lichaam, en wij hebben ook een onderzoekinstituut in het Industrieterrein van China-Singapore Suzhou.

 

 

Het bedrijf bezit volledige reeksen van de productie van materiaal, inspectieinstrumenten, en strikte QC methodes. Hoogst hebbend achting voor milieubescherming, heeft het bedrijf strikte milieubeschermingprocedures bepaald die verwante overheidsverordeningen volgen, en ook in een reeks van de geavanceerde faciliteit van de afvalbehandeling geïnvesteerd. Gesteund door een sterk R&D-team, uitgebreide productievaardigheden, en het QA systeem dat rond ISO9001 wordt opgebouwd: 2008, hebben wij sterke zakelijke relaties met diverse klanten van China, de V.S., Japan, Noorwegen, India enz. gevestigd.

 

Onze strategie moet producten, de diensten aanbieden die hoog - kwaliteit, lage kosten, zijn en de beste klantenervaring met een hoog professioneel team leveren. Wij vertrouwen op in wederkerigheid en wensen om met om het even wie te werken die ook op in dit om in de ontwikkeling van de chemische industrie vertrouwen bij te dragen.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

In 1996, M. XU, gen-Cai opgericht Chemisch de Reagensco. Ltd van BeiLi in Suzhou-Industrieterrein (SIP), verkopende organische reagentia. Welk later omgezet in een verwerkende bedrijf -- De grondstoffenco. van SLOKJEbeili Pharm, Ltd.

 

In 2002, de workshops onder de Grondstoffenco. van SLOKJEbeili Pharm, werd Ltd opnieuw gevestigd aan Taiping-stad, Xiangcheng-district, met de naam van Xiangcheng-de Grondstoffenfabriek van Districtsbeili Pharm.

 

In 2004, werd de fabriek omgezet in de Grondstoffen (Suzhou) Co. van BeiLi Pharm, Ltd. Bij hetzelfde jaar, de Chemische productenco. van Zhangjiagang BeiLi, werd Ltd gecreeerd. Als onze toekomstige productieplaats na jaar 2008, was de te construeren voorbereiding toen begonnen.

 

In 2007, Co. van het Fluorplastieken van Suzhou BeiLi, werd Ltd gecreeerd, hoofdzakelijk opbrengsanticorrosion kleppen en pijpen enz. met PTFE-voering. Aangezien het bedrijf niet meer grens zelf in de chemische productie is, werd een nieuw bedrijfembleem zo ontworpen en werd gebruikt.

 

28 juni, 2007, het was de Chemische productenco. van Zhangjiagang BeiLi, Ltd ‚de Baanbrekende Dag van s. Sedertdien was de bouw van nieuwe de productieplaats van BeiLi‘ s officieel begonnen. Deze nieuwe plaats wordt gevestigd bij de Chemische Streek van Leyu Dongsha, Zhangjiagang-Stad, dichtbij door de Yangtze-Rivier, en het wordt gepland dat de 1st fase tegen eind December, 2008 zal worden voltooid.

 

Oktober 2009, deChemische productenco.vanZhangjiagangBeiLi, Ltd werdofficieelgezetinverrichting. Heetoprechtelk vanuwgeachteklanten welkom omonste bezoeken ente controleren!

 

Maart 2013, aanpassingvanadministratieveafdeling, wordtdeChemischeStreekvanDongshanubeheerddoorNanfengTown. Aldusisonsbedrijfadresookveranderd.

 

Juni 2013, herzagenwijonzefirmanaamaanBeiLi-Chemische producten(Zhangjiagang)Co., Ltdvoorbeterhetbrandmerken.

 

BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd. BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd. BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd. BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : BeiLi

Aantal werknemers : 50~100

Opgericht Jaar : 1996

Export pct : 30% - 40%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De gedrukte Chemische producten van de Kringsraad voor verkoop