Tel.:
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.

Van BeiLichemische producten (Zhangjiagang) Co., Ltd.

 

 

Thuis ProductenEDOT PEDOT 126213-50-1

Oplosbaar Water akosbbs-00006360 PEDOT in Stevige Elektrolytische Condensator

Oplosbaar Water akosbbs-00006360 PEDOT in Stevige Elektrolytische Condensator

  • Oplosbaar Water akosbbs-00006360 PEDOT in Stevige Elektrolytische Condensator
  • Oplosbaar Water akosbbs-00006360 PEDOT in Stevige Elektrolytische Condensator
Oplosbaar Water akosbbs-00006360 PEDOT in Stevige Elektrolytische Condensator
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Bacavi
Certificering: ISO 9001:2008
Modelnummer: EDT.99E.Y
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: onbeperkte
Prijs: negotiation
Verpakking Details: plastic trommel/kartontrommel/zak
Levertijd: 3-10 werkdagen
Betalingscondities: onderhandelingen
Levering vermogen: 35t per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Synoniemen: EDT; Akosbbs-00006360; 3,4-Ethylenedioxythi; 3,4-Ethylendioxythiophen; 4-Ethylenedioxythiophene; 3,4 CAS-nummer: 126213-50-1
Rang: Elektronische rang De EG Nr.: 603-128-0
Maalmassa (g/mol): 142.18 Levering vermogen: 35t per maand
Toepassing: 1. in stevige elektrolytische condensator, verkiezen 2. in Antistatische deklaag 3. het super materi Zuiverheid: ≥99.90%
Geur: sligtly onplezierige geur
Hoog licht:

126213-50-1

,

ethylenedioxythiophene 3 4

 

Oplosbaar Water akosbbs-00006360 PEDOT in Stevige Elektrolytische Condensator

 

3,4-Ethylenedioxythiophene Beschrijving

 

 

3,4-ethyleen dioxythiophene, ook gekend die als ethylenedioxythiophene 3,4, als EDOT, kleurloos aan lichtgeele vloeistof wordt bedoeld, smeltpunt van 10,5 ℃. Lichtjes oplosbaar in water, 20 ℃ in de omstandigheden van wateroplosbaarheid van 2.1g/L, een lichte onplezierige geur.

 

De monomeren, zoals hydroxymethyl -hydroxymethyl-3,4-ethylenedioxythiophene (HM), kunnen zijn electropolymerized in een het leiden polymeer dat voor een hoog tarief van elektronenoverdracht geschikt is, en kunnen de stroom van stroom op de elektrodenoppervlakte verhogen. HM is een geschikt monomeer voor dit project omdat het een hydroxyl functionele groep heeft, die voor verhoogde oplosbaarheid in waterige milieu's toestaat. Het monomeer hm-EDOT kan zijn functionalized en samenstelde in carboxylic zuur-3,4-ethylenedioxythiophene-zuur (COOH).

 

 

3,4-Ethylenedioxythiophene Specificatie

 

BeiLi is een belangrijke fabrikant van 3,4 ethylenedioxythiophene 126213-50-1 die de gepatenteerde technologie voor het veroorzaken van hoogte - kwaliteit EDOT heeft.

 

Het BeiLimerk CAS 126213-50-1 die 99,9% 3,4-Ethylenedioxythiophene gebruikt technologieoctrooien door het bedrijf met betrouwbare kwaliteitsborging worden ontwikkeld. Onze gepatenteerde technologie maakt het gemakkelijk om doel-3,4-Ethylenedioxythiophene met een korte route, hoge productopbrengst, milde reactievoorwaarden, rekupereerbare materialen zoals grondstoffen en oplosmiddelen te verkrijgen, die productiekosten vermindert, die de emissie van afval, minder verontreiniging, met goede vooruitzichten voor industriële toepassingen zeer verminderen.

 

P/N# EDT.99E.Y Rang Elektronische rang
Zuiverheid ≥99.90% Smeltende waaier 10.5ºC
Water ≤0.1% Kwaliteitsnorm ontmoet bedrijfspecificatie

 

 

3,4-ethylenedioxythiophene (EDOT) Toepassing

 

1. de toepassing in stevige elektrolytische condensator

De elektrolytische condensator die PEDT gebruiken als negatieve pool wordt genoemd stevige geleidende polymeercondensator. Zijn geleidingsvermogen is 100S/cm, dat 100 keer van TCNQ-zout, 10.000 keer van elektrolyt is. De veiligheid van stevige geleidende polymeercondensator is beter, wanneer het in op hoge temperatuur is, de elektrolyt enkel smelt maar kan niet exploderen.

Vergeleken met de traditionele stevige elektrolytische de transistorelektrode van het mangaandioxyde, heeft de stevige elektrolytische die condensatorelektrode door PEDT wordt gemaakt het volgende kenmerk.

 

2.the toepassing in Antistatische deklaag

De antistatische deklaag is de belangrijkste toepassing van PEDT. Vergeleken met ander geleidend polymeer, PEDT/PSS-is de film niet gemakkelijk aan hydrolyse, en het is lichte snelheid en is tegen op hoge temperatuur. Dit soort kenmerk voldoet enkel aan het verzoek van antistatische deklaag. Bovendien kan de weerstand van PEDT-deklaag 200 ~ 107 bereiken Omega /m2.Therefore, heeft de antistatische die deklaag met PEDT wordt gemengd grote potentiële ontwikkeling

 

3.the super materiaal van condensatorelektrode

PEDT als nieuw type van de materialen van de opslagcondensator. De onderhavige experimentele gegevens wijzen erop dat de capaciteit die van super condensator PEDT gebruiken aangezien de elektrode het Recent onderzoek van 3000 F. kan bereiken bij etc. het verbeteren van de prestaties van de polymeerlossing, het cyclusleven en de thermische stabiliteit de nadruk heeft gelegd.

 

4.The basismateriaal van organische de vertoningstechnologie van electroluminescence(oel)

De organische de vertoningstechnologie van electroluminescence(oel) is de laatste jaren een vrij heet onderwerp. PEDT kan zijn aangezien de laag van de gateninjectie van PLED, ook indiumoxyde of van het Tinoxyde (ITO) geleidende laag kan vervangen, daarom is PEDT de belangrijkste polymeren van PLED-technologie in de toekomst.

 

5.Other toepassing

Voorts als fijne kenmerken van PEDT, heeft het binnen brede van toepassing zijnde vooruitzichten via PCB-deklaag, sensoren, navulbare batterijen, fotodiode, corrosiebescherming.

 

 

Behandeling en Opslag

 

Behandeling: Aanwijzingen die voor Brandkast behandelen: Adem geen damp. Vermijd contact met ogen, huid, en kleding. Vermijd verlengde of herhaalde blootstelling.

Opslag: Voorwaarden van Opslag: Opslag in een koele droge plaats. Houd container in een droge en goed-geventileerde plaats strak wordt gesloten die. De containers die worden geopend moeten zorgvuldig worden opnieuw verzegeld en recht worden bewaard om lekkage te verhinderen.

Geadviseerde opslagtemperatuur: 2 - 8 °C

 

 

Concurrentievoordeel

 

1) Wij kunnen klanten de „one-stop“ verpakkende dienst, van onderzoek, ontwikkeling, productie, de uitvoer etc. aanbieden

2) De krachtige R&D-sterkte liet onze technologie in een belangrijk niveau, voor altijd, op zijn beurt, klanten de betere dienst aanbieden.

3) Wij hebben ISO-certificaat die de klanten tevreden meer en verzekerde rust laten.

4) Meer dan 20 jaar van de uitvoerervaring, kunnen wij klanten meer professionele dienst aanbieden.

5) De mengeling en de verschillende producten in ÉÉN PCL, verhogen de het werk efficiency voor klanten.

6) Gestationeerd in Lianyungang die een internationale havenstad, één van de hoogste tien zeehavens van China is. Tegelijkertijd, heeft BeiLi een tak in Shanghai. Shanghai, is één van de grootste haven van de wereld, geschikt voor de klanten verleen de logistiekdiensten.

 

 

Contactgegevens
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.

Contactpersoon: lick

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.
Dongsha Chemische Streek, Nanfeng-Stad, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, de Volksrepubliek China
Tel.:86- 13862420197
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit elektronische rangchemische producten Leverancier. © 2017 - 2021 beilichem.com. All Rights Reserved.