Tel.:
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.

Van BeiLichemische producten (Zhangjiagang) Co., Ltd.

 

 

Thuis ProductenEDOT PEDOT 126213-50-1

Xn Gepatenteerde Product 126213-50-1 50kgs/iron Trommel met Plastic Voering

Xn Gepatenteerde Product 126213-50-1 50kgs/iron Trommel met Plastic Voering

  • Xn Gepatenteerde Product 126213-50-1 50kgs/iron Trommel met Plastic Voering
  • Xn Gepatenteerde Product 126213-50-1 50kgs/iron Trommel met Plastic Voering
Xn Gepatenteerde Product 126213-50-1 50kgs/iron Trommel met Plastic Voering
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Bacavi
Certificering: ISO 9001:2008
Modelnummer: EDT.99E.Y
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: onbeperkte
Prijs: negotiation
Verpakking Details: plastic trommel/kartontrommel/zak
Levertijd: 3-10 werkdagen
Betalingscondities: onderhandelingen
Levering vermogen: 35t per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Rang: Elektronische rang CAS-nummer: 126213-50-1
De EG Nr.: 603-128-0 P/N#: EDT.99E.Y
Dichtheid: 1.34g/cm3 Synoniemen: EDT; Akosbbs-00006360; 3,4-Ethylenedioxythi; 3,4-Ethylendioxythiophen; 4-Ethylenedioxythiophene; 3,4
Opslagvoorwaarde: Opslag in een koele, droge plaats. Toepassing: 1. in stevige elektrolytische condensator, verkiezen 2. in Antistatische deklaag 3. het super materi
Maalmassa (g/mol): 142.18 Levering vermogen: 35t per maand
Hoog licht:

126213-50-1

,

edot oplossingen

Xn Gepatenteerde Product 126213-50-1 50kgs/iron Trommel met Plastic Voering

 

 

Chemische Product en Bedrijfidentificatie

Naam: 3,4 ethylenedioxythiophene, 99,90+%

Synoniemen: 2,3-Dihydrothieno [3,4-B] - 1,4-dioxin; EDT; 

Bedrijfidentificatie: Van Beilichemische producten (Zhangjiagang) Co., Ltd.

 

Samenstelling, Informatie over Ingrediënten

Substantie: 3,4 ethylenedioxythiophene

%- inhoud: 99.90+

CAS-Aantal: 126213-50-1

EINECS: /

Gevaarsymbolen: Xn

Waarschuwingszinnen: /

 

Specificatie

P/N# EDT.99E.Y Rang Elektronische rang
Zuiverheid ≥99.90% Smeltende waaier 10.5ºC
Water ≤0.1% Kwaliteitsnorm ontmoet bedrijfspecificatie

 

 

Behandeling en Opslag

 

Behandeling: Aanwijzingen die voor Brandkast behandelen: Adem geen damp. Vermijd contact met ogen, huid, en kleding. Vermijd verlengde of herhaalde blootstelling.

Opslag: Voorwaarden van Opslag: Opslag in een koele droge plaats. Houd container in een droge en goed-geventileerde plaats strak wordt gesloten die. De containers die worden geopend moeten zorgvuldig worden opnieuw verzegeld en recht worden bewaard om lekkage te verhinderen.

Geadviseerde opslagtemperatuur: 2 - 8 °C

 

Blootstellingscontroles, Persoonlijke Bescherming

Techniekcontroles: Gebruik slechts in een chemische dampkap. Veiligheidsdouche en oogbad.

 

 

Persoonlijk beschermingsmiddel

 

Ogen: Slijtage chemische beschermende brillen. De bril van de slijtageveiligheid en chemische beschermende brillen als bespatten mogelijk is.

Huid: Slijtage aangewezen beschermende handschoenen en kleding om huidblootstelling te verhinderen.

Kleding: Slijtage aangewezen beschermende kleding om contact met huid te minimaliseren.

Ademhalingsapparaten: Een ademhalingsbeschermingsprogramma dat OSHA aan 29 CFR 1910,134 en ANSI Z88.2 vereisten of Europese Standaarden 149 voldoet moet worden gevolgd wanneer de werkplaatsvoorwaarden het gebruik van een ademhalingsapparaat rechtvaardigen. Draag een NIOSH/MSHA of een Europees Standaard ENGELS 149 goedgekeurd ademhalingsapparaat van de volledig-voorzijdeluchtvaartlijn op de positieve drukwijze met de bepalingen van de noodsituatievlucht.

 

 

3,4-ethylenedioxythiophene toepassing

 

1. de toepassing in stevige elektrolytische condensator

De elektrolytische condensator die PEDT gebruiken als negatieve pool wordt genoemd stevige geleidende polymeercondensator. Zijn geleidingsvermogen is 100S/cm, dat 100 keer van TCNQ-zout, 10.000 keer van elektrolyt is. De veiligheid van stevige geleidende polymeercondensator is beter, wanneer het in op hoge temperatuur is, de elektrolyt enkel smelt maar kan niet exploderen.

Vergeleken met de traditionele stevige elektrolytische de transistorelektrode van het mangaandioxyde, heeft de stevige elektrolytische die condensatorelektrode door PEDT wordt gemaakt het volgende kenmerk.

 

2.the toepassing in Antistatische deklaag

De antistatische deklaag is de belangrijkste toepassing van PEDT. Vergeleken met ander geleidend polymeer, PEDT/PSS-is de film niet gemakkelijk aan hydrolyse, en het is lichte snelheid en is tegen op hoge temperatuur. Dit soort kenmerk voldoet enkel aan het verzoek van antistatische deklaag. Bovendien kan de weerstand van PEDT-deklaag 200 ~ 107 bereiken Omega /m2.Therefore, heeft de antistatische die deklaag met PEDT wordt gemengd grote potentiële ontwikkeling

 

3.the super materiaal van condensatorelektrode

PEDT als nieuw type van de materialen van de opslagcondensator. De onderhavige experimentele gegevens wijzen erop dat de capaciteit die van super condensator PEDT gebruiken aangezien de elektrode het Recent onderzoek van 3000 F. kan bereiken bij etc. het verbeteren van de prestaties van de polymeerlossing, het cyclusleven en de thermische stabiliteit de nadruk heeft gelegd.

 

4.The basismateriaal van organische de vertoningstechnologie van electroluminescence(oel)

De organische de vertoningstechnologie van electroluminescence(oel) is de laatste jaren een vrij heet onderwerp. PEDT kan zijn aangezien de laag van de gateninjectie van PLED, ook indiumoxyde of van het Tinoxyde (ITO) geleidende laag kan vervangen, daarom is PEDT de belangrijkste polymeren van PLED-technologie in de toekomst.

 

5.Other toepassing

Voorts als fijne kenmerken van PEDT, heeft het binnen brede van toepassing zijnde vooruitzichten via PCB-deklaag, sensoren, navulbare batterijen, fotodiode, corrosiebescherming.

 

PEDT en zijn derivaten zijn soorten het polymeer met goed geleidingsvermogen en de hoge stabiliteit, is het met succes de laatste jaren toegepast op stevige condensatoren, antistatische deklagen, organische electroluminescence en veel ander elektronische industriegebied. Het bracht aan de snelle ontwikkeling van geleidend polymeer, die de ontwikkelingstendens van geleidende polymeren vertegenwoordigen. Het is nu het belangrijkste materiaal van elektronika en informatie-industrie geworden.

 

 

 Opslagvoorwaarde

 

Opslag in een koele droge plaats. Houd container in een droge en goed-geventileerde plaats strak wordt gesloten die. De containers die worden geopend moeten zorgvuldig worden opnieuw verzegeld en recht worden bewaard om lekkage te verhinderen.

Geadviseerde opslagtemperatuur: 2 - 8 °C

 

 

 Veiligheidstermijnen

 

Vermijd contact met huid en ogen. Draag geschikte beschermende kleding.

 

 

Verpakkingsspecificaties

 

De typische bulk verpakking omvat 50kgs/iron-trommel met plastic voering, kan ook volgens klantenvereisten worden verpakt. De voortreffelijkheid in product verpakking zal een goede bescherming voor producten zijn, die de schade in het vervoerproces verminderen om ervoor te zorgen dat de producten veilig onze klanten bereiken.

 

BeiLi is een belangrijke fabrikant van ethylenedioxythiophene 3,4 (EDOT) 126213-50-1 die de gepatenteerde technologie voor het veroorzaken van hoogte - kwaliteit EDOT heeft. Wij kunnen onze klanten van kwaliteit 3,4 ethylenedioxythiophene (EDOT) 126213-50-1 voorzien. Betreffende zuiverheid en de hoeveelheid u vereist, kunnen deze twee factoren de prijs beïnvloeden. Als u om het even welke verdere informatie over ethylenedioxythiophene 3,4 (EDOT) 126213-50-1 vereist, gelieve te aarzelen niet om ons ervaren personeel te contacteren.

 

 

Contactgegevens
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.

Contactpersoon: lick

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.
Dongsha Chemische Streek, Nanfeng-Stad, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, de Volksrepubliek China
Tel.:86- 13862420197
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit elektronische rangchemische producten Leverancier. © 2017 - 2021 beilichem.com. All Rights Reserved.